De Hotelclassificatie in Nederland

Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig boutiquehotel aan de rivier in Rotterdam. Het is gevestigd in een voormalig douanekantoor waar veel details in 1879 nog bewaard zijn gebleven. Het charmehotel kent luxe uitgeruste kamers en een stijlvol interieur, gebaseerd op een boeiende mix van design, antiek en meubels van hergebruikte materialen. Geprezen wordt het hotel vanwege zijn hartverwarmende service.

Het rijksmonument is gelegen op de Kop van Zuid naast de Rotterdamse jachthaven en nabij het Entrepotgebied. De suites en kamers bieden uitzicht op de rivier, de beroemde Erasmusbrug, de Hef-brug en de skyline van Rotterdam. Pincoffs ligt op loopafstand van bijna alle Rotterdamse hotspots. De watertaxi meert aan voor de deur.

Suite Hotel Pincoffs heeft een duurzame bedrijfsvoering en is dan ook onderscheiden met de Green Key goud. Het hotel heeft zijn eigen stadse moestuin op de kade naast het rijksmonument. In de lounge kan doordeweeks gebruik worden gemaakt van ontbijt en lunch. De bar is de gehele dag geopend. In de zomer is er een terras op de kade.

Het hotel kreeg bekendheid als Hotel aan de Maas in de 43-delige tv-documentaire van RTL4. Direct boeken

Specificaties

Adres Stieltjesstraat 34
3071 JX ROTTERDAM
Telefoonnummer 010-2974500
Website www.hotelpincoffs.nl

Locatie

Dit hotel is op basis van de Europese Hotelclassificatie beoordeeld.