Classificatie

Elke hotelier die een sterrenclassificatie wil, kan deze aanvragen bij Hotelsterren. Na een bezoek van onze adviseur ontvangt de hotelier bij een positief resultaat de officiƫle classificatie en het bijbehorende sterrenschild, dat bij de ingang van het hotel wordt geplaatst. Elke vier jaar wordt de sterrenclassificatie gecontroleerd met een bezoek ter plaatse. Bij klachten van gasten of negatieve reviews kan er tussentijds een bezoek plaatsvinden.

Klasse!

Klasse is een webapplicatie waarin de gegevens van het hotel en de classificatie worden beheerd. De adviseur en u hebben beide toegang tot uw gegevens. Voordat een adviseur langskomt voor de classificatie bereid u in Klasse dit bezoek voor. U als hotelier start zelf een classificatie en geeft aan welke faciliteiten en services aanwezig zijn in het hotel. Zodra alle criteria zijn ingevuld neemt de adviseur contact met u op om een classificatiebezoek in te plannen.

Goud of Bronzen Sterrenschild?

Het is vanaf nu ook mogelijk om een schild te bestellen dat extra uitstraling geeft aan uw hotel. Zo is het mogelijk om uw sterrenclassificatie-schild te bestellen in het goud of brons! Interesse? Neem even contact met ons op!