Hotel van de maand: Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam

Pincoffs-suites-rotterdam-maas

Suite hotel

Suite Hotel Pincoffs is gevestigd in een oud douanekantoor uit 1879. Het is een klassiek rijksmonument aan rivier de Maas bordevol oorspronkelijke details. Het hotel is ingericht met een mix van design en antiek. Alles heeft een verhaal, dat graag door Team Pincoffs aan u wordt verteld. De Suites behoren tot de meest exentrieke van de stad. Whirlpools voor het raam, uitzicht op de rivier en de beroemdste bruggen van Rotterdam.Vanaf het hotel loop je zo naar de steiger waar je de watertaxi kan nemen naar diverse plekken in Rotterdam. Uitzicht op twee Rotterdamse symbolen de Erasmusbrug en de Euromast en uiteraard rivier de Maas. Het boutique hotel op de Kop van Zuid is bijzonder duurzaam (Green Key Gold en EcoLeader Gold), luxe, comfortabel. Het telt ruime suites, twee vergaderzalen en een openbare bar-lounge waar heerlijk van de lunch kan worden genoten op maandag tot en met vrijdag.  Beroemd is Suite Hotel Pincoffs om zijn hartelijke en persoonlijke service.

Pincoffs

Suite hotel Pincoffs is vernoemt naar de zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij was een Rotterdams zakenman die een belangrijke rol speelde in de totstandkoming van de Rotterdamse havens op het toenmalige eiland Feijenoord.

4 Superior

In begin 2017 ontving Suite Hotel Pincoffs naast de 4 sterren ook de toevoeging Superior. Uiteraard ontvang je deze onderscheiding niet zomaar. Er worden wel 200 punten meer gescoord dan nodig voor een 4 sterrenhotel. Het hotel ontvangt namelijk iedere gast met een welkomstbericht en shopping guide van Rotterdam. Het hotel biedt roomservice zodat je ook op de kamer kan genieten van een overheerlijk ontbijt met uitzicht op de Maas. Er worden verschillende kussens aangeboden zodat je altijd op een kussen slaapt wat aan jouw wensen voldoet. Over slapen gesproken, alle kussens en matrassen worden elk jaar professioneel gereinigd. ’s Avonds worden de suites nog eens nagekeken en klaargemaakt voor de nacht.

Bekijk hier alle hotel in Rotterdam met een Europese sterrenclassificatie.https://hotelsterren.nl/zoek-een-hotel/